Energie vergelijken

oktober 3rd, 2016Reacties uitgeschakeld voor Energie vergelijken

Het vergelijken van energie is enorm interessant. Er zijn namelijk tientallen verschillende aanbieders, met verschillende tarieven. Het kan dan ook zomaar zo zijn dat u bij aanbieder A 1.000 euro per jaar kwijt bent terwijl energieaanbieder B 1.250 euro per jaar in rekening brengt. Een verschil van 250 euro is behoorlijk groot natuurlijk, vooral als u het niet zo breed hebt. Gelukkig is er een hele eenvoudige manier om erachter te komen of u momenteel al via de goedkoopste energieaanbieder bent aangesloten of niet. Energie vergelijken is gratis, kost u slechts een paar minuten en is heel eenvoudig op Vergelijken-op-Energie.nl . Het enige wat u nodig heeft is een internetaansluiting en een computer, tablet of smartphone. Hiermee kunt u onze vergelijker starten namelijk. De vergelijker houdt alle prijzen van de verschillende aanbieders bij. De energie- en gasprijzen veranderen constant, het is dan ook van belang dat de prijzen actueel zijn.

Nieuwe energieaanbieders

Er komen regelmatig nieuwe energieaanbieders bij. De één zegt de groenste stroom te kunnen leveren, de ander zegt de goedkoopste te zijn. Voordeel van onze vergelijker op Vergelijken-op-Energie.nl is dat u kunt ontdekken welke bewering waar is. Als een aanbieder de goedkoopste is, dan verschijnt deze bovenaan het lijstje namelijk. Let u wel even goed op de contractduur? Een energieaanbieder kan de goedkoopste zijn, maar soms zit u dan wel 3 of zelfs 5 jaar aan het contract vast. In zo’n geval kunt u pas na 5 jaar weer overstappen naar een nieuwe aanbieder. Wilt u het aanbod jaarlijks kunnen vergelijken en de mogelijkheid hebben om over te stappen, kies dan voor een 1-jarig contract of variabel contract dat maandelijks opzegbaar is.

Gratis cadeaus

Regelmatig bieden energieaanbieders gratis cadeaus aan als u besluit over te stappen. U kunt hierbij denken aan een gratis tablet bijvoorbeeld. Pas goed op met dit soort acties. De energieaanbieder moet hoe dan ook geld verdienen. Als ze een gratis tablet kunnen weggeven dan moet het geld dat aan de tablet wordt uitgegeven terug weer terugkomen. Dit kunnen ze op verschillende manieren doen. Of er is sprake van een hoger energietarief per kWh, of u zit vast aan een contract van meerdere jaren. Laat u dus niet overhalen met mooie praatjes en cadeaus, want in de meeste gevallen bent u uiteindelijk meer kwijt dan bij een andere energieaanbieder.

« Wat kunt u met een led wall?
Motorvakantie in Italië »

Categorized Under

Financien Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts