Met de motor naar Frankrijk

oktober 4th, 2016Reacties uitgeschakeld voor Met de motor naar Frankrijk

Bent u van plan om dit jaar niet met de auto, maar met de motor naar Frankrijk te reizen? Weet dan goed waar u aan begint, want aan voordelen zitten natuurlijk ook altijd een hoop nadelen.

Als eerste bespreken we de veiligheid als je graag met de motor op vakantie naar Frankrijk wilt. Afgezien van het feit dat het ongetwijfeld een prachtige motorreis wordt, heb je wel te maken met het waarborgen van de veiligheid. Voordat je in Frankrijk bent, moet je namelijk over de drukke Duitse snelwegen. In de vakantieperiode zijn deze wegen vaak overbevolkt en staan er meer files dan dat er gereden wordt. Als u met de motor onderweg bent naar Frankrijk, bent u een stuk kwetsbaarder dan een automobilist. Zorg daarom dat u goed zichtbaar bent en houd u goed aan de verkeersregels die gelden in het land waar u zich op dat moment bevindt. Ook kunt u niet zoveel spullen meenemen als u met de motor naar Frankrijk gaat. Het meenemen van een tent wordt al lastig, laat staat van een campingtafeltje! Wees er dan ook op voorbereid dat u dan moet overnachten in hotels, waar vaak een hoger prijskaartje aan hangt. Desalniettemin is een vakantie naar Frankrijk met de motor een schitterende ervaring!

« Motorvakantie in Italië
Computerhulp aan huis door studenten »

Categorized Under

Reizen en Vakantie

About Marcel

» has written 1685 posts