Een eigen vliegenval maken

oktober 9th, 2016Reacties uitgeschakeld voor Een eigen vliegenval maken

Hebt u in de zomerperiode ook zoveel last van vliegen, wespen of bijen en wilt u een eigen vliegenval maken? Hieronder geven we een duidelijke beschrijving hoe u uw eigen vliegenval kunt maken, zodat u geen last meer heeft van dit ongedierte!

Stap 1: Gebruik een lege frisdrankfles, gebruikt of ongebruikt. Zorg ervoor dat alle inhoud uit de fles is en spoel hem desnoods een paar keer goed uit.

Stap 2: Knip de bovenkant eraf met een sterke schaar, zodat je alleen het onderste gedeelte van de fles nog over hebt. Doe dit op de plek waar de trechtervormige hals overgaat op het rechte stuk, zodat je alleen een recht stuk als fles overhebt. Dit werkt het beste als vliegenval. Een mes werkt het beste om de fles door te knippen, maar een mes wil ook wel eens werken.

Stap 3: Draai nu het afgeknipte stuk, dus het stuk met het mondstuk van de fles, in de opening van de andere kant van de fles. Maak dit goed aan elkaar vast, zodat deze niet los van elkaar kunnen komen.

Stap 4: Doe nu een zoete substantie in de fles, zodat het vliegen en ander vliegend ongedierte aantrekt. De vliegen of wespen zullen vanzelf op de vliegenval afkomen en in de val vliegen. Ze blijven plakken aan de stroperige substantie en zullen niet instaat zijn om eruit te komen. Et voilá! Je eigen gemaakte vliegenval.

« Vakantiehuizen huren in de Ardennen
Professionele zangles in Nijmegen volgen? »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts