Herstellen automatische poorten

januari 9th, 2018Reacties uitgeschakeld voor Herstellen automatische poorten

Professioneel en snel herstellen automatische poorten

Ben je opzoek naar een professioneel bedrijf die je kan helpen met het snel herstellen van automatische poorten? Dan ben je opzoek naar ROMASS. ROMASS is al ruim 20 jaar vakspecialist in het herstellen en onderhouden van automatische poorten- en industriepoorten in heel België. Wij staan 24/7, 365 dagen per jaar voor u klaar om een storing te herstellen. Door ons uitgebreide netwerk aan servicetechniekers zijn wij al binnen 2 uur ter plaatste om de storing te herstellen. In 95% van de storingen wordt deze ter plaatste direct herstelt.

Onze techniekers hebben een ruime voorraad aan onderdelen in hun servicebus, waardoor de meeste storingen direct ter plaatse herstelt kan worden.

De techniekers van ROMASS zijn al meer dan 20 jaar vakspecialist en herstellen alle types en merken automatische poorten. Je hoeft dus nooit bang te zijn dat uw type of merk poort niet gerepareerd kan worden. Daarnaast zijn de techniekers goed opgeleid en hebben ze de benodigde certificaten om een herstelling uit te kunnen voeren aan elk type en merk automatische poort. Op de site kunt u ook zien hoe de techniekers te werk gaan met een kijkje achter de schermen.

Online herstelling inplannen voor automatische poorten

Via onze website kan je snel en eenvoudig online een herstelling inplannen voor je automatische poorten. Volg de stappen in het formulier en plan de afspraak. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak definitief te bevestigen. Na afloop van de herstelling ontvang je een rapport waarin beschreven staat welke werkzaamheden de technieker heeft uitgevoerd.

Voor meer informatie over onze diensten verwijs ik u naar de website van ROMASS.

 

 

« Roldeur reparatie
Botox en fillers feiten »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts