Botox en fillers feiten

januari 10th, 2018Reacties uitgeschakeld voor Botox en fillers feiten

et gebruik van botox en fillers zit in de lift. Steeds meer mensen bezoeken een botox kliniek om hun uiterlijk een boost te geven met botox of fillers. Botox heeft een ontspannende werking op de spieren waarin het geïnjecteerd wordt. Het zorgt ervoor dat er geen prikkeloverdracht meer kan plaatsvinden tussen de spieren en de zenuwen waardoor de spieren zullen ontspannen en de rimpels gaan vervagen. Bij fillers wordt er voor meer volume gezorgd doordat de werkende stof, hyaluronzuur, een soort van kussentje onder de huid vormt. Hierdoor gaan rimpeltjes of huidplooien weer strakker worden of door injectie in de wangen of lippen krijgen deze weer meer volume.

Enkele dingen die je moet weten over botox en fillers als je zelf graag een cosmetische behandeling wil laten doen:

– Botox kan ervoor zorgen dat je gelaat een emotieloze look krijgt als er teveel wordt geïnjecteerd. Dit risico is er niet als je een goed gedoseerde injectie krijgt, laat je dus zeker behandelen door een deskundige arts. Als botox juist gebruikt wordt, zorgt het voor een natuurlijk resultaat en krijg je een fris en stralend voorkomen.

– Fillers worden sneller weer afgebroken door blootstelling aan zonlicht, dit doordat hyaluronzuur afgebroken wordt door UV-straling. Blootstelling aan de zon en de zonnebank is dus zeker af te raden en best zoveel mogelijk te mijden de eerste twee weken na de behandeling.

– Je kan verslaafd raken aan het gevoel dat je krijgt van botox. Eigenlijk kan je aan alles verslaafd raken dat een goed gevoel geeft. Maar dat wil niet zeggen dat je ook meer botox zal nodig hebben om hetzelfde effect te verkrijgen aan je uiterlijk. Botox zelf is dus niet verslavend. Wanneer het na drie tot vier maanden uitgewerkt raakt, is er dus gewoon dezelfde dosering nodig als bij de vorige behandeling om hetzelfde effect terug te krijgen.

« Herstellen automatische poorten
Zo komt het dat je shisha soms een vieze smaak krijgt »

Categorized Under

Gezondheid en Voeding

About Marcel

» has written 1685 posts