Roldeur reparatie

januari 8th, 2018Reacties uitgeschakeld voor Roldeur reparatie

Roldeur reparatie in heel Nederland

Ben je opzoek naar een erkend bedrijf voor een reparatie aan uw roldeur? Dan ben je bij ROMASS aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 20 jaar de vakspecialist in het repareren van alle types en merken roldeuren. Wij begrijpen dat een kapotte roldeur voor veel last kan zorgen en daarom lossen wij de storing zo snel mogelijk op. Hierdoor heeft u zo min mogelijk last van uw storing. Wij staan 24/7 voor u klaar om een storing aan te melden. Wij hebben een heel uitgebreid netwerk van professionele monteurs waardoor er altijd een monteur snel ter plekke voor een reparatie aan uw roldeur.

Veel voorkomende storingen bij een roldeur zijn: een deur die te veel geluid maakt bij het openen en sluiten, een deur die niet meer reageert op de stroomvoorziening, de roldeur hangt scheef, de roldeur zakt of stijgt iets na het stopzetten, de roldeur sluit niet meer en de afstandsbediening van de roldeur doet het niet meer.

Online reparatie aanmelden

Je kan online jouw reparatie aan jouw roldeur aanmelden. Doorloop de stappen in het formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de definitieve afspraak in te plannen. De monteur komt op het afgesproken tijdstip naar je toe om de roldeur te herstellen. Na de reparatie ontvang je een rapport waarin beschreven wordt welke werkzaamheden de monteur heeft uitgevoerd.

« Paardenmelk capsules kopen tegen acne
Herstellen automatische poorten »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts