Antislipplaten online bestellen

november 28th, 2016Reacties uitgeschakeld voor Antislipplaten online bestellen

Antislipplaten zijn een speciale dienst die wij voor u kunnen verzorgen. Wij maken deze platen voor u op maat en zorgen ervoor dat ze de juiste toepassing hebben waarvoor u het nodig heeft. Onze antislipmatten worden op maat gemaakt en zijn voorzien van een speciale grip en toploaag. Wij passen een ribbelgrip toe op onze antislipmatten om de grip te verbeteren en voorzien onze antislipmatten van een rubberen toplaag. Een aantal basisuitvallen die wij gebruiken voor de plaat zijn HDPE, LDPE, MDPE of PPC. Hiervoor gebruiken wij weer verschillende rubbers, afhankelijk voor de soort mat dit wij voor u maken. Hierbij kunt u denken aan TPE, SBS of SEBS, ook nog in verschillende kleuren leverbaar. Zoals gezegd maken wij de antislipmatten compleet voor u op maat en zullen we rekening houden met al uw wensen en behoeften. Wij kunnen verschillende mogelijkheden toepassen bij onze antislipmatten en zullen in overleg met u het juiste product realiseren. Zo weet u zeker dat u altijd met een goed gevoel de deur bij ons uitloopt! Wilt u meer weten over al onze producten of bent u geïnteresseerd geraakt in één van onze diensten? Neem gerust contact met ons op via de website of laat u telefoon nummer achter, zodat wij een afspraak met u kunnen maken!

« Meer weten over KTM motoren?
Boek uw groepsaccommodatie naar de Ardennen hier »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts