IT recycling op een verantwoorde wijze

november 30th, 2016Reacties uitgeschakeld voor IT recycling op een verantwoorde wijze

Wilt u gebruik maken van IT recycling door een gecertificeerd en erkend bedrijf in de regio? Dan bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres! Wij halen al uw oude apparatuur op locatie op om vervolgens deze oude apparaten op een verantwoorde manier te verwerken. Na de verwerking van deze elektronische apparaten, worden ze klaargemaakt voor hergebruik. Dit proces noemt men IT recycling. Naast het feit dat u meehelpt aan het verbeteren van het milieu, bent u ook nog eens veilig en snel van al uw oude apparatuur af. Wij halen alles bij u ter plekke op!

IT recycling is een proces dat de laatste jaren steeds populairder is geworden, omdat elk bedrijf tegenwoordig wel iets op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen wil doen. Als u bijvoorbeeld oude computers heeft staan die niet meer gebruikt worden, zorgen wij eerst dat alle vertrouwelijke informatie en bestanden deskundig verwijderd worden. Zo zijn ze niet meer achterhaalbaar door derden en is uw oude apparatuur bij ons in veilige handen. Vervolgens worden de oude computers hergebruikt door middel van IT recycling. Wilt u nou meer weten over IT recycling en al onze overige diensten? Neem contact met ons op voor meer informatie.

« Luisteren naar Skyradio
Professionele agressietraining volgen? »

Categorized Under

Computers en Internet

About Marcel

» has written 1685 posts