Jongeren vaker uit eten in Eibergen

februari 23rd, 2017Reacties uitgeschakeld voor Jongeren vaker uit eten in Eibergen

Uit onderzoek is gebleken dat jongeren in Eibergen vaak uit eten gaan, maar geven hierbij wel het minste geld uit aan hun maaltijden. Er werd een onderzoek gehouden door een speciaal instituut die dit resultaat afgelopen week vaststelde. Volgens het bureau gingen de meeste jongeren uit eten in Eibergen, maar lagen de kosten van de maaltijden wel een stuk lager. Als we het hebben over jongeren, praten we over de groep van mensen tussen de 18 en 36 jaar. Hiervan gaat toch zeker 29 procent een keer per week uit eten in Eibergen, wat relatief gezien best veel is. Dit is tevens de groep die ook het vaakst in een eetcafe of kroeg te vinden is. Het gemiddelde bestedingsbedrag dat de jongeren uitgeven als ze uit eten gaan in Eibergen ligt om en nabij de 20 euro.

We moeten wel toegeven dat er onderscheid moet worden gemaakt tussen deze groep en de waarschijnlijk meer kapitaalkrachtige oudere restaurantbezoekers. Ook zij gaan uit eten in Eibergen, maar geven toch al snel boven de 30 euro per persoon uit tijdens een bezoek aan een eettent. Het schijnt dat jongeren wel snel en makkelijk een goedkoop eettentje weten ze vinden en dat ze hier vervolgens ook nog eens goedkoop kunnen eten.

« Kerstpakket voor vrouwen mag luxer
Kartonpers biedt uitkomst »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts