Foto in glas maakt 3D van 2D

september 24th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Foto in glas maakt 3D van 2D

Foto-in-glas maakt 3D van 2D

Foto-in-glas heeft op haar website nu de mogelijkheid om een 2D foto om te zetten naar 3D, en het resultaat in een glasblok van optisch zuiver kristalglas te laseren.

“Dankzij nieuwe technieken kunnen we een gewone foto van een persoon of huisdier omzetten naar 3D. Het resultaat is verbluffend.” aldus Peter Verhagen van foto-in-glas.

Een persoonlijk kado lijkt steeds meer de trend te worden, en foto-in-glas.nl speelt hier
graag op in. Op hun website is er keuze uit veel verschillende modellen om een foto in glas te laten graveren.  Om het kristalglas nog mooier uit te laten komen is er bij verschillende modellen een lichtplateau leverbaar.

Ook het bestelproces is zeer eenvoudig gehouden. Kies het gewenste model en upload de foto. Dat is alles! Foto-in-glas.nl doet de rest. Zij bewerken de foto, snijden de achtergrond weg, kortom alles wat nodig is om tot een perfect resultaat te komen.
Binnen enkele dagen heeft u uw foto in glas in huis.
Foto-in-glas.nl is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, dus u kunt erop vertrouwen dat uw bestelling veilig en vertrouwd plaatsvindt.

Een glas blok met een foto erin gelaserd wordt ook zeer gewaardeerd als aandenken aan een overleden dierbare, of huisdier. Hiervoor is zelfs een waxinelichthouder te bestellen. De afbeelding zit voor eeuwig gevangen in het glas, en zal nooit vervagen of slechter worden.

Dus zoekt u een kado of aandenken voor welke gelegenheid dan ook, een foto in kristal is altijd verrassend en bijzonder.

« Roken is slecht dat weten we wel, maar nu?
Tofje groeit ook met jou mee! »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts