Tofje groeit ook met jou mee!

september 24th, 20140 Comments »

Een nieuwe webwinkel met hippe kinderkleding en babykleding. Weer eentje denk jij nu misschien? Maar deze webwinkel is anders; Tofje denkt en groeit met jou mee. Hoe vaak gebeurt het wel niet dat je in een webwinkel zoekt naar leuke kleding voor een stoere jongen of een lief meisje en allemaal leuke kleding ziet die niet beschikbaar is in de maat die jij zoekt. Bij Tofje wordt er voor jou persoonlijk een assortiment samengesteld, hierin zie jij enkel de kinderkleding die jouw kanjer past.

Waarom kinderkleding en babykleding bij Tofje kopen?

Online kinderkleding kopen bespaart tijd, hierdoor heb jij tijd over voor de dagelijkse dingen en de leuke dingen. Een beetje tijd voor jezelf is iets dat je nodig heb, een avondje sporten of lekker op de bank ontspannen is iets waar we allemaal wel eens naar verlangen. Herken jij jezelf hierin, altijd druk en weinig tijd voor jezelf? Dan zit je goed bij Tofje! In deze online webwinkel hoef jij namelijk geen uren te zoeken naar het juiste kledingstuk (als je het wil mag dit natuurlijk wel), alles wat je ziet is ook daadwerkelijk verkrijgbaar in de juiste maat. Tofje ontzorgt, bespaart tijd én jij bent ervan verzekerd dat jouw kindje in de hipste kinderkleding rondloopt.

Opening najaar 2014!

De webwinkel Tofje is op dit moment nog niet geopend, tenminste zij verkopen nog geen kinderkleding de website is al wel meer dan toegankelijk. Op dit moment kun je informatie vinden over welke kledingstukken en merken zij gaan aanbieden en alle ontwikkelingen die in deze laatste periode plaatsvinden. Via hun blog weet jij precies waar de eigenaars van Tofje zich mee bezighouden. Al deze informatie die je op hun website vindt, is ook ter voorbereiding van een goede online vindbaarheid. Zij vinden dat naast overzichtelijk en effectief winkelen, het makkelijk bereiken van de webwinkel ook een stukje ontzorgen is en dit begint met het uitvoeren van een goede strategie op het gebied van online marketing.

« Foto in glas maakt 3D van 2D
Ongecompliceerdheid van seksdating »

Categorized Under

Mode en Kleding

About Marcel

» has written 1685 posts