5 Voordelen van een Hoverboard

februari 28th, 2017Reacties uitgeschakeld voor 5 Voordelen van een Hoverboard

Een Hoverboard mag misschien wel voor de tiener zijn bedacht, maar dat betekent niet dat andere mensen het niet gebruiken en genieten van de voordelen dat ‘ie biedt.

 

  1. Het is goed voor ’t milieu

Een Hoverboard stoot geen giftige uitlaatgassen uit. Het werkt met elektriciteit en is ook nog energiezuinig. Daarnaast maakt hij geen geluid, dus je bent niemand tot last.

 

 

  1. Het is veilig

Een Hoverboard is een veilig vervoersmiddel. Hij gaat niet te snel waardoor je ongelukken kan voorkomen. Afhankelijk van het gewicht van de bestuurder kan een Hoverboard niet sneller gaan dan 15km/u. Sommige Hoverboards kunnen maximaal 20 km/u. Het is voorzien van een technologie die de balance board stabiliseerd. Hierdoor is het bijna onmogelijk om ervan af te vallen.

 

  1. Het is goedkoop

Je kan best wel goedkope Hoverboards kopen. Vele fabrikanten verkopen ze nu en misschien als je wat langer wacht kan je ze nog goedkoper krijgen. En omdat er veel vraag ernaar is kan je ook makkelijk onderdelen ervoor vinden.

 

 

  1. Geen rijbewijs nodig

Het mag wel een vervoersmiddel zijn, maar je hoeft gelukkig geen rijbewijs ervoor te hebben. Een helm of knie- en elleboogbeschermers zijn ook niet verplicht.

 

 

  1. Het is compact

Ook al draagt een Hoverboard je hele gewicht, het is niet te groot. Het is wel een beetje zwaar, maar je zou ’t wel kunnen optillen en zo vervoeren als ’t nodig mocht zijn. Je kan ’t in een rugzak plaatsen of gewoon met de hand. In huis kan je het makkelijk opbergen en ’t neemt niet veel plaats in beslag.

 

 

 

« Kerstpakket voor vrouwen in de aanbieding
Mollenklemmen gebruiken? »

Categorized Under

Sport en Spel

About Marcel

» has written 1685 posts