Het spelen van uw kind stimuleren

september 24th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Het spelen van uw kind stimuleren

Mijn zoontje zit nu net op de leeftijd dat spelen steeds belangrijker wordt. Van zijn juffrouw kreeg ik de tip dat hij het erg leuk vind om met zijn klasgenootjes buiten met de skelter te spelen. Hij kan zich hier uren mee vermaken en het bevorderd echt zijn spelen. Mijn zoontje begon nogal laat met spelen. Zijn juffrouw maakte zich hier echt zorgen om. Hij kon heel stil in een hoekje nadenkend gaan zitten, terwijl alle andere kinderen lekker met elkaar speelden.

De skelter op school…

Toen de skelter op school kwam vond hij deze enorm interessant en erg leuk om te zien hoe hij zich kon voort bewegen. Hij was enorm enthousiast. Hij speelde door middel van de skelter! Zijn juffrouw gaf ons de tip om ook thuis een skelter aan te schaffen om zijn spelen nog meer te stimuleren. Daarnaast moesten we wanneer er vriendjes of vriendinnetjes bij ons thuis komen, ze tijdens het buitenspelen stimuleren om met de skelter te gaan spelen. Mijn zoontje zou zo leren samen te spelen omdat ze beiden op de skelter mogen. Zo leerde hij in te zien dat je eerlijk alles moet delen. De skelter hebben we aangeschaft en het spelen van mijn zoontje is enorm veranderd. In het begin vond hij het moeilijk om de skelter te delen, maar zelfs dit gaat nu uitstekend. Ons kind is enorm veranderd door te spelen met skelters!

« Kickboxen Utrecht echt super!
Etagere a vin in een webshop »

Categorized Under

Sport en Spel Overig

About Marcel

» has written 1685 posts