Online accu gekocht

januari 14th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Online accu gekocht

Mijn vrouw en ik hebben allebei een auto ter beschikking. Afgelopen maand vond ik dat we beiden onze accu’s moesten vervangen, aangezien onze auto’s al een vrij lange tijd meegaat, en bovendien startte de auto van mijn vrouw al een tijdje niet. Via internet kwam ik terecht bij een webshop dat online de verkoop doet van accu’s. De vrouw verkocht accu’s in verschillende maten en voor elk voertuig had zij wel een accu ter beschikking.

Voor mijn auto heb ik een AGM accu aangeschaft, en voor mijn vrouw heb ik een Centurion accu aangeschaft. Beiden accu’s heb ik tegen een heel scherp tarief gekocht, en bovendien was de bezorging zeer snel en de betaling was zeer gemakkelijk online te regelen.

Naast de merken accumerken AGM en Centurion verkocht de vrouw ook accu’s van de merken Centrac en NRG. Daarnaast verkocht zij ook accu’s voor vrachtwagens, schepen motoren, campers en verkocht ze ook nog een accu-laad-apparatuur.

Is de accu van uw boot, auto, vrachtwagen, motor of anders toe aan vervanging? Klik dan op de linkjes in dit bovenstaande blog voor meer informatie over het kopen van een accu. Zelf ben ik een zeer tevreden klant, en kan mijn vrouw weer haar auto starten en zelf met haar auto naar haar werk gaan! We voelen ons weer “geladen”!

 

« Foute parkeerders
EUROPESE GOUDSTANDAARD ZORGT VOOR AARDVERSCHUIVING »

Categorized Under

Maatschappij Overig

About Marcel

» has written 1685 posts