Foute parkeerders

januari 14th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Foute parkeerders

Het is nooit bewezen, maar het is een algemeen bekend verhaal. Vrouwen kunnen minder goed rijden dan mannen. Maar waar komt dit nou precies vandaan? Zijn vrouwen te nerveus achter het stuur, of zijn vrouwen tijdens het autorijden met hele andere dingen bezig? Allemaal vragen die eigenlijk nooit helemaal correct beantwoordt kunnen worden, omdat iedereen zijn eigen aanleg heeft. Toch heeft verkeersregelaar Zuid Holland een onderzoek gestart, naar welke mensen het meest vaak fout geparkeerd staan.

Onderzoek van het parkeerbeheer

Uit onderzoek van het parkeerbeheer in Den Haag is uitgekomen dat niet vrouwen vaker beboet worden voor slecht parkeren, maar dat het juist de mannen zijn. Zij kwamen met de verklaring dat vrouwen dan wel iets langer deden over het inparkeren van haar auto, maar dat zij deze wel altijd precies tussen de lijnen probeerde te krijgen.

Bij mannen was dit niet het geval, zij waren veel slordiger en vergaten ook vaak om te betalen, terwijl het een betaald parkeergebied is. Het was het parkeerbeheer dan ook opgevallen dat mannen in principe veel slordiger rijden op het gebied van parkeren. Ook verkeersregelaar Delft heeft een onderzoek gestart naar de beboete parkeerders in het wagenpark. Hierover zijn verder nog geen uitspraken gedaan.

« Barst in mijn autoruit
Online accu gekocht »

Categorized Under

Maatschappij Overig

About Marcel

» has written 1685 posts