Barst in mijn autoruit

januari 13th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Barst in mijn autoruit

Een sterretje in de voorruit kan ieder moment in een barst veranderen. Het is dus zaak om gelijk bij ruitschade een expert in te schakelen, en deze uw ruit te laten repareren. Ruit reparatie is een precies klusje, en moet u dus ook nooit zelf proberen. Vaak zien mensen niet de ernst in van een klein sterretje in zijn of haar autoruit, en wordt er een lange tijd gewoon doorgereden. Ook ik zag de kwaad er niet van in om door te rijden met een sterretje.

Sterretje in autoruit werd een barst

Vrienden van mij vertelde mij dat een sterretje in de autoruit geen kwaad kon. Ik heb mij er dan ook niks van aangetrokken, en heb het sterretje dus ook niet laten repareren. Dit was natuurlijk heel dom, want niet lang daarna veranderde het sterretje in de autoruit in een barst. Dit gebeurde gewoon toen ik in de ochtend de auto wou starten, en naar mij werk toe wou rijden. Nadat ik de verwarming aan had gezet, barstte opeens de ruit open.

Vervolgens heb ik gelijk contact opgenomen met een expert in de reparatie van ruiten. Deze vertelde mij dat als ik eerder had opgebeld, hij mijn ruit gewoon had kunnen herstellen. Doordat ik hier te lang mee gewacht heb moest mijn ruit nu vervangen. Reparatie ruit is in geval van herstellen natuurlijk vele malen goedkoper in vergelijking met het vervangen van de gehele ruit. Neem dus altijd in geval van een sterretje contact op met een expert en laat uw ruit spoedig herstellen!

« Goedkope auto onderdelen vinden Dordrecht en Breda
Foute parkeerders »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts