Hoe een sloperij uitkomst kan bieden

maart 3rd, 2014Reacties uitgeschakeld voor Hoe een sloperij uitkomst kan bieden

Het liefst breng je je auto niet in verband met een sloperij. Maar op een gegeven moet je wel wanneer je auto nauwelijks nog de weg op kan en allerlei gebreken heeft. Repareren kan een optie zijn, maar vaak is dat veel te duur en daardoor heeft het weinig zin om de auto nog te repareren. Dit laatste komt omdat je auto vaak veel minder waard is dan de reparatie en soms is de reparatie iets minder dan de waarde van je auto, maar je hebt niet de garantie dat je auto over een paar maanden nog heel is. Stel dat je je auto over twee maanden weer moet repareren? Dan ben je klauwen vol geld kwijt en is je auto eigenlijk economisch waarde loos geworden.

Een sloperij kan uitkomst bieden wanneer jij van je auto af wilt geraken. Een sloopauto is handel voor een sloperij zoals een achteras Renault kangoo en zij maken dan ook maar al te graag gebruik van jouw sloopauto. Een auto naar de sloop brengen is in principe niet zo spannend. Je moet er voor zorgen dat je een betrouwbare sloperij vindt waar jij zonder zorgen je auto kunt inleveren. Zorg er dan wel voor dat je een vrijwaringsbewijs krijgt. Dit bewijs is echt belangrijk om te verkrijgen. Krijg je deze niet, dan heb je nog met allerlei zaken te maken. Je auto moet namelijk afgemeld worden. Wanneer dit niet is gedaan ben je verplicht om een autoverzekering te hebben. Denk hierbij aan een WA-verzekering of een allrisk verzekering.

« Het visitekaartje van uw woning
Meubels nodig voor in uw huis ? »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts