Verplichte keuring van industriedeuren

maart 15th, 2017Reacties uitgeschakeld voor Verplichte keuring van industriedeuren

Veel bedrijven zijn zich er niet van bewust. Echter is je industriedeuren keuren verplicht volgens de Europese wetten. Door je industriedeuren te keuren ben je ervan verzekerd dat de deuren in goede staat verkeren en deze veilig zijn voor de werknemers en andere personen die zich in het gebied van de industriedeuren kunnen bevinden. In de Europese norm NEN-EN 14341+A2 en volgens de Arbowetgeving artikel 3.13 en de CE-keuring is gesteld dat industriedeuren jaarlijks gekeurd dienen te worden door gespecialiseerde partijen.

Je industriedeuren keuren bij ROMASS Business?

De professionele monteurs van ROMASS Business voeren keuringen uit volgens de Europese wetten en richtlijnen. Hierbij inspecteren zij alle onderdelen die in de wetten gesteld zijn en vervangen zij deze indien nodig of stellen zij deze bij of af. Hierdoor zorgen de monteurs ervoor dat dat storingen preventief verholpen kunnen worden waardoor dure reparaties en vervangingen uitgesteld kunnen worden. De monteurs van ROMASS Business zijn professioneel opgeleid waardoor ze kennis hebben van alle wettelijke regels waaraan een overheaddeur moet voldoen. Daarnaast beschikken ze over een voorraad van reserve onderdelen van alle merken deuren waardoor ze indien een onderdeel niet voldoet aan de wettelijke eisen deze direct kunnen vervangen.

Door het jaarlijks keuren van je overheaddeuren zorg je ervoor dat de kans op een storing wordt verkleind. Deuren blijven in topconditie waardoor de kans op een probleem met je deur afneemt. Daarnaast zorgt de jaarlijkse keuring ervoor dat de levensduur van je deur wordt verlengd. Er ontstaat minder slijtage aan de onderdelen en de deur waardoor hij langer mee gaat. Als laatste voordeel zorgt een keuring ervoor dat de kosten voor uw industriedeuren wordt verlaagd. De hoge kosten die een storing met zich mee brengt worden verlaagd.

Hoe kunt u uw industriedeuren onderhouden?

Wilt u ervoor zorgen dat uw deuren altijd in goede staat verkeren? Sluit dan één van de serviceovereenkomsten van ROMASS Business af. Hiermee kunt u zelf uw pakket samenstellen en kunt u zelf bepalen wat het beste bij u past. De serviceovereenkomsten komen in drie varianten:

  • Keuring;
  • Keuring en onderhoud;
  • Op maat

Bekijk snel wat de pakketten inhouden en wat de beste keuze is voor jouw bedrijf op onze site. Wil je liever contact met een adviseur over onze onderhoudspakketten? Geen probleem. Je kan via onze website een adviesgesprek inplannen of contact met ons opnemen.

« Rijschool in Doetinchem met hoog slagingspercentage
Ruime vakantiehuizen in de Ardennen »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts