De verwachtingen in een restaurant

oktober 15th, 2013Reacties uitgeschakeld voor De verwachtingen in een restaurant

Als mensen uiteten gaan hebben ze een bepaald verwachtingspatroon. Wat krijg ik op mijn bord? Hoe is de bediening en de entourage van de zaak? Zijn de toiletten schoon? Bewust of onbewust zijn we met een heleboel dingen bezig. Als de bediening slecht is smaakt het eten vaak ook een stuk minder. Het is een totaalpakket wat een avond aan de verwachting doet voldoen.

Als gast zelf kun je ook rekening houden met een aantal dingen, grofweg kun je een aantal soorten restaurants onderscheiden. De bistro, hier kun je eten in een ongedwongen sfeer en vaak een lekkere borrel aan de bar drinken. Het Café restaurant, eigenlijk hetzelfde als een Bistro een plaats waar lekker eten en drinken gecombineerd worden. Ook hangt hier vaak een ongedwongen sfeer.

Het echte fine dining is voornamelijk gericht op het eten. Alles draait hier om wijn en spijs combinaties. Mensen gaan hier naar toe om een hele avond te genieten van vaak meerdere gangen.

Of je nu uiteten gaat in Beekbergen of uiteten gaat in Amersfoort het is altijd belangrijk dat je je realiseert waar je naar toe gaat en of dat wel bij je past. Want een pannenkoekenhuis is heel anders als een restaurant met een Michelin Ster! Dit voorkomt teleurstellingen.

« Meest voorkomende fraude!
Sloopauto Roosendaal erg snel! »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts