Meest voorkomende fraude!

oktober 15th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Meest voorkomende fraude!

Te vaak ontdekt de eigenaar van een bedrijf  te laat dat zelfs de meest loyale werknemer financiële fraude te kunnen plegen en stelen van het bedrijf , indien de gelegenheid zich voordoet en de verleiding te groot is of de werknemer zit gevangen in een ernstige persoonlijke financiële dilemma en moet snel geld hebben.

De vier meest voorkomende fraude 

Verduistering, ook wel diefstal genoemd is het illegaal gebruiken van middelen door een persoon die die fondsen beheert . Bijvoorbeeld , kan een boekhouder bedrijfsgeld gebruiken voor zijn eigen persoonlijke behoeften. Vele malen is verduistering niet te verhalen in de administratie, omdat ondernemers

Interne diefstal , is het stelen van de activa van het bedrijf door de werknemers, zoals het nemen van kantoorbenodigdheden of producten verkoopt het bedrijf zonder te betalen voor hen . Interne diefstal is vaak de boosdoener achter voorraadderving .

Uitbetalingen en smeergeld , dit zijn situaties waarin werknemers accepteren contant geld of andere voordelen in ruil voor toegang tot de activiteiten van het bedrijf , vaak het creëren van een scenario waarin de onderneming die de werknemer werkt voor betaalt meer voor de goederen of producten dan nodig . Dat extra geld vindt zijn weg in de zak van de werknemer die hielp de toegang te vergemakkelijken .

Skimming , die optreedt wanneer medewerkers  geld aannemen van de ontvangsten en niet de omzet in de boeken opnemen.

« Milieuvriendelijker rijden
De verwachtingen in een restaurant »

Categorized Under

Financien

About Marcel

» has written 1685 posts