Milieuvriendelijker rijden

oktober 15th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Milieuvriendelijker rijden

De milieuvervuiling blijft alleen maar toenemen. Auto’s dragen ook mee aan die milieuvervuiling. Er wordt daarom steeds meer nagedacht over milieuvriendelijker rijden en daarnaast stiller rijden. Nieuwe technologieën, zoals elektrisch rijden wordt er geprobeerd om het autorijden milieuvriendelijker te maken.

Alternatieve brandstoffen

Er zijn alternatieve brandstoffen die er voor zorgen dat autorijden minder milieuvervuilend is. Voorbeelden hiervan zijn biodiesel en elektriciteit. Ze zijn veel milieuvriendelijker dan benzine of diesel. Dit wordt dan ook gesteund door het kabinet. Zij doen dat door nieuwe ontwikkelingen te subsidiëren en belemmeringen weg te nemen.

Stiller rijden

Op sommige wegen is de geluidsoverlast van het verkeer enorm. Om dit te verminderen, worden er proefprojecten voor de overheid uitgevoerd. Één daarvan is bijvoorbeeld om een stiller wegdek te ontwikkelen. Rubber en andere elastische materialen worden in het wegdek verwerkt zodat het geluid van wegverkeer wordt gedempt. Stille banden helpen ook bij het verminderen van verkeersgeluid. Deze banden zijn nu dan ook in alle bandenmaten verkrijgbaar waardoor je na aankoop bijdraagt aan het verbeteren van het  milieu.

Wil je ook bijdragen aan het milieu en ben je bereidt om stiller te rijden of misschien wel milieuvriendelijker? Autogarage Arnhem staat voor u klaar. De garage in Arnhem heeft hier de mogelijkheden voor.

 

 

 

 

 

 

« met je loopbaancoach, op zoek naar je nieuwe baan
Meest voorkomende fraude! »

Categorized Under

Reizen en Vakantie Overig

About Marcel

» has written 1685 posts