Is paardenosteopathie iets voor uw paard?

juli 2nd, 2017Reacties uitgeschakeld voor Is paardenosteopathie iets voor uw paard?

In de de wereld van de paardensport wordt er steeds meer gebruik gemaakt van paardenosteopathie voor optimaal herstel. Men heeft ervaren dat dit erg goed werkt bij paarden omdat deze trouwe viervoeters nog dicht bij de natuur staan en zich hiermee heel makkelijk mee laten behandelen. Er is niets vreemds meer om bij een blessure van het paard of een opgelopen trauma iemand te zoeken die een opleiding osteopathie voor paarden heeft gevolgd en hiermee al verschillende goede resultaten heeft behaald. Vaak gaat die reclame van mond tot mond en in de paardenwereld gaat het dan erg snel rond en is er daar steeds meer vraag naar paardenosteopathie. De osteopaat die het paard zal benaderen zal het paard eerst observeren en daarna zal deze het paard gaan bevoelen met de handen die als het ware zijn of haar ogen zijn. In veel gevallen is de blessure of het trauma al langer aanwezig, maar dat is afhankelijk van het paard. Het ene paard zal eerder laten blijken dat er iets is, dan het andere paard. Na een behandeling met paardenosteopathie zal het paard enige tijd volledige rust moeten krijgen, zodat het lichaam en de geest weer vanzelf kunnen herstellen. Soms zijn er meer behandelingen nodig met paardenosteopathie.

« Koop uw akoestische plafondpanelen bij de professional
Scheiden of blijven, een grote levensvraag »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts