Wat kan een legal mediation voor u doen?

maart 18th, 2017Reacties uitgeschakeld voor Wat kan een legal mediation voor u doen?

Vaak wordt er weinig over gesproken bij bedrijven maar bij elk bedrijf zijn er wel conflicten. Elk conflict is weer anders dan anderen. Het kan zijn dat het met klanten is of met collega’s. Om een conflict te verhelpen zijn daar mediators voor. Een legal mediation is een mooie en goedkope oplossing voor conflicten. Om een legal mediation plaats te laten vinden is er een onderzoekrapport voor nodig. Voor een onderzoeksrapport zijn de werknemers gemiddeld een maand mee bezig zodat ze een volledig beeld hebben van het conflict. De meeste conflicten zijn wel tussen bedrijven met handelspartners. Er is vaak sprake van een miscommunicatie waardoor er irritaties ontstaan. Wanneer de verantwoordelijke van beide partijen niet eens kunnen worden wordt er een legal mediation ingezet. Dit zorgt ervoor dat de afspraken duidelijke op papier staan. Helaas komt er wel eens voor dat de beide partijen genoeg hebben van elkaar. Ze kunnen het maar niet eens worden of het vertrouwen is weg. Dit zijn altijd vervelende situaties omdat een samenwerking van jaren weggegooid wordt. Legal mediation is een oplossing dat steeds meer ingezet wordt door bedrijven om moeite, tijd en geld te besparen. Meer informatie kunt u bij één van onze partners opvragen, via telefoon of e-mail.

« Vakantiewoning in Winterswijk voor sportievelingen
Uw autogarage in Hengelo »

Categorized Under

Carriere en Werk

About Marcel

» has written 1685 posts