Kiezen voor Packstore

november 9th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Kiezen voor Packstore

Packstore is gevestigd in Ede en is gespecialiseerd in het in- en ompakken van goederen in de door u gewenste verpakking. Niet alleen voor standaard verpakkingen, maar ook als u uw goederen op een meer complexe wijze wilt laten inpakken is Packstore uw partner op dit gebied. Dat is prettig, zo heeft u als bedrijf een zorg minder en kunt u het volledige proces na productie uit handen geven aan Packstore.

Wat doet Packstore?

Behalve het in- en ompakken van goederen zijn er nog meer mogelijkheden bij Packstore. Zo kunt u na het inpakken van uw goederen ervoor kiezen dat Packstore deze (tijdelijk) opslaat en u zo ruimte bespaart. Voordat de goederen getransporteerd worden, heeft u al een passende opslagruimte gevonden. U hoeft uw producten niet eens van A naar B te laten brengen, Packstore is A en B voor u! Indien gewenst kunt u er ook voor kiezen om de goederen bij uw vestiging te laten ophalen en weer bij u te brengen. Logistiek gezien kan Packstore u ook van dienst zijn.

Ook last-minute verpakken

Packstore verpakt uw goederen op een zorgvuldige wijze, dit kan zowel met de hand als halfmachinaal gedaan worden. Voor u als ondernemer is het van belang om te weten dat er tegen een zeer scherpe prijs gewerkt wordt en dat deze zelfs geldt voor last-minute opdrachten. Er wordt dan ook in de avonduren en in weekenden gewerkt om u als opdrachtgever zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden die verpakkingsbedrijf u te bieden heeft? Bezoek dan eens de website voor meer informatie.

« Lunchpakketten bestellen
Een makkelijk facturatie programma »

Categorized Under

Carriere en Werk

About Marcel

» has written 1685 posts