Lunchpakketten bestellen

november 8th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Lunchpakketten bestellen

Heeft u grote aantallen lunchpakketten nodig voor een evenement of misschien wel gewoon een klein aantal lunchpakketjes? Dan bent u bij Houtop Professional Food aan het juiste adres. Bij Houtop zorgen ze voor uw luchtpakketten en het wordt gewoon bij u afgeleverd. Ze zijn de specialist in het beleggen van dagvers brood.

Verschillende soorten pakketten

Bij Houtop kunt u gemakkelijk lunchpakketten bestellen. U heeft de keuze uit drie soorten pakketten: basis, comfort en deluxe. U kiest het pakket dat bij uw doelgroep en prijsklasse past. De doelgroep van Houtop is erg divers en daardoor hebben ze veel ervaring. Ze beleggen dagelijks vers brood en leveren dit uit aan klanten in verschillende segmenten van de markt. Naast belegde broodjes, sandwiches en wraps hebben ze ook een nieuw assortiment van ambachtelijk brood met de heerlijkste belegvariaties ontwikkeld. Bij Houtop zult u gegarandeerd het pakket vinden dat u zoekt.

Vers belegde broodjes

Bij Houtop beleggen ze 7 dagen per week verse broodjes en leveren dat dagelijks uit in heel Nederland. Ze denken graag met u mee en horen graag uw wensen. Daarnaast is het bedrijf HACCP gecertificeerd. Als u voor 14.00 een bestelling plaats, dan leveren ze de volgende dag de belegde broodjes. Wilt u lunchpakketten bestellen? Klik dan op de link.

 

« Een huisje op Terschelling
Kiezen voor Packstore »

Categorized Under

Gezondheid en Voeding Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts