Een huisje op Terschelling

november 6th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Een huisje op Terschelling

Bent u op zoek naar de ideale plek om een week, een midweek of een weekendje te verblijven? Kom eens naar Terschelling en overnacht bij Goudberg Appartementen. Zij bieden u de mogelijkheid om een huisje te huren op Terschelling, zodat u kunt ontdekken wat dit mooie eiland u te bieden heeft.

Het eiland Terschelling

Terschelling is een gemeente in de provincie Friesland en het derde bewoonde Nederlandse Waddeneiland. Terschelling grenst ten noorden aan de Noordzee en ten zuiden aan de Waddenzee. De totale strandlengte is 30 kilometer en de lengte van de fietspaden ruim 70 kilometer. In het hoogseizoen herbergt het eiland meer dan driemaal zoveel mensen als in de winter. Terschelling heeft u veel te bieden; de unieke natuur, prachtige duinlandschappen, kwelders en bossen.

Goudberg Appartementen

Op terschelling schijnt de zon aanmerkelijk meer dan in de rest van Nederland. In de zomer is Terschelling zelfs dankzij de nabijheid van het in de zomer opgewarmde zeewater vaak de warmste plek van Nederland. Overnacht u bij Goudberg Appartementen op Terschelling, dan profiteert u van erg veel voordelen. U kunt een huisje huren die zich centraal op het eiland bevindt in het dorpje Baaiduinen. U kunt kiezen voor een twee, vier, vijf of zevenpersoonsappartement. Benieuwd naar de vele voordelen? Bekijk dan de site en ga een huisje huren Terschelling.

« Tuin werken
Lunchpakketten bestellen »

Categorized Under

Reizen en Vakantie

About Marcel

» has written 1685 posts