Tuin werken

november 6th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Tuin werken

Wanneer je een huis hebt wil je natuurlijk dat je huis er goed uitziet wanneer je bezoek krijgt. Bij een verzorgd huis hoort doorgaans ook een mooie tuin. Het volgende filmpje op Youtube laat zien hoe je zelf succesvol je tuin kan ontwerpen. Een grote tuin kan veel tijd vergen, want je zult tijd moeten investeren in het onderhouden van de tuin. Daarnaast zal het veel tijd kosten wanneer je tuin een andere look wilt geven.

Je tuin onderhouden en veranderingen aanbrengen

Een tuin met veel groen heeft meestal veel onderhoud nodig. Wanneer je het leuk vindt om in de tuin te werken zul je het niet erg vinden om tijd vrij te maken om je tuin te onderhouden. Ieder plant en bloem moet op een bepaalde manier worden verzorgd. Wanneer je een bloem of een plant koopt is het verstandig om aan de verkoper te vragen hoe je deze moet onderhouden. Tenminste, als je weinig verstand hebt van tuinieren. Wanneer je dit niet doet heb je de kans dat je deze niet op de juiste manier onderhoudt en waardoor de plant dood kan gaan.

Beukenhaag als erfafscheiding

Wanneer je een tuin hebt met struiken en gras, is het noodzakelijk dat je geregeld gaat snoeien en maaien. Er zijn ook mensen die een beukenhaag gebruiken om hun erf te scheiden. Het onderhoud hieraan valt reuze mee, omdat één keer per jaar snoeien vaak voldoende is. In droge periodes is het soms wel van belang om je beukenhaag nat te sproeien. Een beukenhaag regelmatig water geven kun je doen met een tuinslang of druppelslang.

« Deskundig woonadvies is de trend
Een huisje op Terschelling »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts