Uw keuken op maat van Ecokeukens

oktober 13th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Uw keuken op maat van Ecokeukens

Tijd voor een nieuwe keuken? Bij Ecokeukens zit u goed. Ze maken de keuken die u wilt precies op maat, stijl en kleur, inclusief apparatuur van alle bekende merken. Ze hebben een hart voor hout en een zeer goed uitgeruste werkplaats met uitstekende vakmensen.

Houten keuken

Ecokeukens is de speciaalzaak als het gaat om een houten keuken. Ze leveren al 26 jaar strikt maatwerk aan hun tevreden klanten. Elke houten keuken is een sfeerkeuken. Door het gebruik van massief hout zijn de keukens ook nog eens erg duurzaam en kunt u gerust nog tientallen jaren van uw keuken genieten. U kunt zelf bepalen hoe de keuken er uit komt te zien. Ze hebben veel diverse houtsoorten en in alle kleuren. Een houten keuken is een keuken om in te leven.

Waarom Ecokeukens?

Een houten keuken koopt u bij Ecokeukens omdat:

– U heeft de keuze uit veel soorten hout en veel kleuren
– Ze komen bij u op bezoek voor een vrijblijvend adviesgesprek
– Ze maken de keuken in eigen beheer

Wilt u de brochure aanvragen of meteen een afspraak maken? Ga dan naar de site van Ecokeukens. Wilt u een houten keuken welke gezelligheid en warmte uitstraalt? Kom dan een keer naar de showroom en u zult begrijpen wat ze bedoelen.

« Nieuwe tuin? Graszoden!
Positief voor alle ondernemers »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts