Betalen dankzij klarna

maart 24th, 2017Reacties uitgeschakeld voor Betalen dankzij klarna

Klarna is een bedrijf dat betalen via Acceptgiro ondersteund. Klarna winkels stellen de consument dus instaat om een product te bestellen wat je dan pas achteraf hoeft te betalen

Klarna werd in 2005 in Stockholm opgericht met het idee om betalen te vereenvoudigen. Op dit moment is Klarna één van de snelst groeiende bedrijven in Europa.In 2014 bundelden Klarna en SOFORT hun krachten en vormden ze de Klarna Group, ze bedienen meer dan 45 miljoen consumenten en werken samen met 65 000 webwinkels. Hun doel is om ’s werelds meest favoriete betaalmethode te worden.

Winkelen bij Karna staat voor eenvoudiger bestellen en betalen door te kiezen voor de betaaloptie achteraf betalen. Je ontvangt dan eerst het product in huis en vervolgens heb je 14 dagen de tijd om te betalen voor de producten die je behoudt.
Wanneer je bij Klarna besteld, zul je automatisch een factuur per mail ontvangen. Daarna heb je 14 dagen de tijd om deze te betalen. Je betaalt dus pas nadat je de bestelling ontvangen hebt. Gebruik maken van deze betaalmethode betekent veilig en eenvoudig winkelen. Er worden geen verdere kosten berekend en je hoeft geen bank- of creditcardgegevens in te vullen.

Je betaalt dus pas nadat je de bestelling ontvangen hebt. Gebruik maken van deze betaalmethode betekent veilig en eenvoudig winkelen. Er worden geen verdere kosten berekend en je hoeft geen bank- of creditcardgegevens in te vullen.

« Rijschool Doetinchem laat je niet in de kou staan!
Professionele computerhulp aan huis nodig? »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts