Is een Braziliaans themafeest iets voor jou?

april 22nd, 2017Reacties uitgeschakeld voor Is een Braziliaans themafeest iets voor jou?

Het is unaniem besloten en binnenkort mag u samen met een aantal andere collega’s een feestavond met een thema organiseren en het zal een Braziliaans themafeest moeten worden, maar hoe pakt u dat aan. Er zijn vele mogelijkheden bij ons bedrijf, zo kunt u naast een geweldig tropisch decor ook een sfeervolle band huren of één of meerdere danseressen. Ook hebben wij diverse accessoires voor de aanwezige gasten, zodat iedereen helemaal op kan gaan in het Braziliaanse themafeest. De opswingende muziek zal iedereen in beweging krijgen en tenslotte zal iedereen uitbundig op de dansvloer aanwezig zijn om lekker los te gaan op de swingende muziek, die kan worden gedraaid door een DJ, maar kan ook van een liveband afkomstig zijn, de keuze daarin is aan u. Op het Braziliaans themafeest kan natuurlijk een limboshow niet ontbreken en daaraan kunnen uw gasten ook meedoen, want natuurlijk voor enorme grappige taferelen zal zorgen, omdat niemand voor een ander onder wil doen. Deze avond is nog aan te vullen met een workshop sambadansen of een workshop percussie, waar iedereen na keuze aan mee kan doen. Kortom een Braziliaans themafeest zal een feest worden waar nog lang over gesproken zal worden door de gasten die er aanwezig waren.

« Laat je tanden bleken in Ridderkerk
Tweedehands Seat Ibiza »

Categorized Under

Entertainment en Muziek

About Marcel

» has written 1685 posts