Rijschool Heemstede gaat uitbreiden

mei 4th, 2017Reacties uitgeschakeld voor Rijschool Heemstede gaat uitbreiden

Het zal er al een tijdje aan te komen, maar één van de meest bekende rijscholen uit Heemstede en omgeving gaat zijn pand uitbreiden. Het idee lag er al een tijdje, maar er kon vooralsnog geen goedkeuring worden gekregen van de gemeente. De kogel is nu dan uiteindelijk door de kerk en de rijschool uit Heemstede mag zijn pand uitbreiden.

Het afgelopen jaar werd als te meer duidelijk dat de rijschool uit Heemstede steeds meer leerlingen kreeg en hierbij werd het pand iets te klein bevonden. Ook moest er meer en meer ruimte worden gemaakt voor alle lesvoertuigen zoals de auto’s, motoren en aanhangers. Op ten duur werd er duidelijk dat het pand wel een uitbreiding kon gebruiken, maar de gemeente zat de rijschool uit Heemstede hier steeds dwars. Afgelopen vrijdag werd dan eindelijk toestemming verleent, zodat de rijschool uit Heemstede zo snel mogelijk kan beginnen met de uitbreiding van de rijschool. Een geweldige dag en tevens een prachtig moment zo zegt de eigenaar, omdat er op deze manier les kan worden gegeven aan meer leerlingen die dit verdienen en bovendien wordt de kwaliteit van de lessen op deze manier gewaarborgd. De rijschool uit Heemstede zal volgende maand beginnen met het uitbreiden van het pand.

« Lampenwinkel in Breda slaat nieuwe weg in
Interieuradvies in Nijmegen op maat? »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts