Schuifpoort onderhoud

juni 6th, 2017Reacties uitgeschakeld voor Schuifpoort onderhoud

Professioneel bedrijf nodig voor schuifpoort onderhoud?

ROMASS helpt u bij het onderhouden van uw schuifpoort om ze goed werkend te houden. Schuifpoorten worden vaak intensief gebruikt, waardoor slijtage een veelvoorkomend probleem kan vormen. Te denken valt aan het breken van materiaal, scheef staan en niet sluiten van deuren. Ook de elektrische systemen zullen na verloop van tijd bezwijken aan de slijtage, hierbij kan gedacht worden aan niet werkende motoren, afstandsbedieningen en beveiligingssystemen. Door deze herstellingen tijdig aan te pakken vergroot je de betrouwbaarheid en verleng je de levensduur van je garagepoort.

Wanneer je in het bezit bent van een schuifpoort is het raadzaam om deze te laten onderhouden. Door schuifpoort onderhoud kan je snel ingrijpen wanneer er een defect dreigt op te spelen. Hierdoor waarborg je de levensduur van de schuifpoort en voorkom je onnodige kosten.

ROMASS kan je herstelling snel oplossen

Je wilt natuurlijk dat de herstelling snel opgelost is. Daarom staat ons team 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar om jou te helpen. Dankzij ons netwerk van storingtechniekers zijn we snel bij jou om de herstelling te verhelpen. ROMASS is al 20 jaar vakspecialist in het herstellen van schuifpoorten. ROMASS heeft ervaring met alle merken en typen elektrische schuifpoorten en is werkzaam in heel België. Zo zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk weer optimaal gebruik kunt maken van uw schuifpoort

Wil je dat je poort gemaakt wordt? Maak dan een online afpsraak

« Meer tijd voor eigen onderneming met uitbesteden
Vakantiehuis in de Achterhoek te huur »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts