Meer tijd voor eigen onderneming met uitbesteden

juni 6th, 2017Reacties uitgeschakeld voor Meer tijd voor eigen onderneming met uitbesteden

De schilders sector is een sector met veel verschillende regels. Het is daarom een vervelende sector om in te werken. Een zelfstandig ondernemer kan het beste werken als er geen regels zijn, maar dat is niet mogelijk. Er zijn regels nodig om te voorkomen dat personeel wordt uitgebuit of om te voorkomen dat er slecht met het milieu wordt omgegaan of om te voorkomen dat er gevaarlijk wordt gewerkt voor de werknemers zelf of voor de omgeving.

Zo is er de wetgeving van de Nederlandse overheid, maar is een deel van de regels in de schilders branche in de CAO schilders vastgelegd. Beide maken de administratie op een bedrijf erg moeilijk. De CAO van de schilders branche is dan ook erg vervelend.

Voor een zelfstandig ondernemer kost het veel tijd om met al deze regelgeving bezig te zijn. Een zelfstandig ondernemer is daardoor in het nadeel omdat het veel moeilijker is voor een klein bedrijf om zich van alle regelgeving op de hoogte te stellen. Voor een klein bedrijf is het een veel grotere investering om de regelgeving bij te houden. Daarom is het als zelfstandig ondernemer soms beter om al deze regelgeving uit te besteden.

Het is voor zelfstandig ondernemers daarom aantrekkelijk om de administratie, dingen die met juridische zaken te maken hebben en personeelszaken uit te besteden. Een ondernemer hoeft zich dan niet meer bezig te houden met zaken die een aanzienlijk deel van zijn tijd innemen. Zo kan de administratie aan een administratiekantoor worden uitbesteed als de kennis daarvoor niet in huis is. Verder kunnen juridische zaken aan een juridisch consultant en kunnen zaken van het personeel aan een consultant HR worden voorgelegd. Door dit alles uit te besteden houdt een ondernemer veel tijd over die dan aan nuttige dingen kunnen worden uitbesteed, waardoor een ondernemer meer in zijn eigen onderneming kan werken.

« Vastgoedbeheerder is makkelijker
Schuifpoort onderhoud »

Categorized Under

Carriere en Werk Financien

About Marcel

» has written 1685 posts