Welke compressor moet ik kiezen?

juni 21st, 2017Reacties uitgeschakeld voor Welke compressor moet ik kiezen?

Als je een compressor wilt kopen dan heb je zeer veel keuze. Net zoals bij veel andere gereedschappen, bijvoorbeeld een palletwagen. Maar een palletwagen en een compressor zijn twee hele verschillende producten. En deze keuze kan het erg lastig maken de juiste compressor te vinden. Daarom is het belangrijk om te filteren. Op die manier kun je namelijk compressors wegstrepen en houd je uiteindelijk enkele modellen uit waaruit je kunt kiezen. Anders is het geen doen, vooral als je niet veel kennis hebt van deze apparaten.

Wat eerst belangrijk is, is dat je goed moet kijken voor welke klus de compressor is. Gaat het om zwaar werk, dan zul je ook een zware compressor nodig hebben. En dat houdt vaak in dat het apparaat een krachtige bron heeft en dat houdt ook weer in dat het apparaat vaak duurder is. Er zijn echter ook goedkopere modellen die zeer geschikt zijn voor het lichte en middelzware werk. Dan ben je echt een stuk minder geld kwijt.

Daarnaast heb je ook nog eens verschillende typen compressors, bijvoorbeeld zuigende modellen en schroefcompressoren. Voordat je dus een compressor gaat kopen moet je goed uit zien te vinden wat voor type je precies nodig hebt want anders koop je straks een compressor waar je helemaal niets aan hebt en dat is zonde van je geld of van je tijd als je de compressor weer terug naar de winkel moet brengen of terug moet sturen naar de webwinkel waar je het apparaat hebt gekocht.

Dan heb je ook nog eens dat er verschillende merken zijn. Kijk dus goed op het internet welke merken er allemaal zijn en wat de beoordeling van deze merken zijn. Dat kan ook nog eens per model verschillen dus zoek daar ook goed naar.Maar is er dan geen model of merk waarvan je kunt zeggen dat deze in de meeste gevallen wel goed is? Jawel, voor het lichte en middelzware werk is bijvoorbeeld de Airpress HL 360-50 compact een hele goede optie. Airpress is een van de betere merken en dit model is heel erg handzaam en vriendelijk in gebruik. Zeer aan te raden dus voor gebruik thuis of in werkruimtes, omdat deze gemakkelijk op te bergen is en goed werk kan verrichten.

« Vakantiehuis in de Achterhoek te huur
Voordelen van een hoverboard »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts