Constructeur vacature (ontwerper/tekenaar)

juni 27th, 2017Reacties uitgeschakeld voor Constructeur vacature (ontwerper/tekenaar)

Bent u op zoek naar een constructeur vacature? Wanneer u verantwoordelijk bent voor de constructie van een houten gebouw, is het zaak dat u over de juiste competenties beschikt. Er zijn verschillende constructeur vacatures vrij, waarbij men op zoek is naar ervaring op het gebied van houten dakconstructies, sporendakconstructies en andere houten constructies. Het is belangrijk dat u de juiste opleiding heeft genoten en dat u een passie heeft voor hout. Ook kan het voorkomen dat u een constructeur vacature vindt waarbij er gewerkt wordt met metaal  of aluminium. In dit geval gaat het om aluminium bijgebouwen of metalen constructies. Het is voor u geen probleem om uw veelzijdigheid te laten zien. U bent af en toe op de werkvloer aanwezig om uw getekende werk als constructeur in werking te zien, maar u bent veelal aanwezig op kantoor. U beschikt over uw eigen ontwerpkamer en kunt in alle rust aan het werk. Momenteel zijn er een aantal vacatures tot constructeur waarbij u met meerdere collega’s aan een project werkt. Het is in dit geval belangrijk dat u goed met uw collega’s overweg kunt. Af en toe zult u aanwezig zijn op de bouwplaats en gaat u in gesprek met de aannemer om uw werk te bespreken.

« Het belang van akoestische wandbekleding in een theater
Hypnotherapie in Apeldoorn bij trauma’s »

Categorized Under

Carriere en Werk

About Marcel

» has written 1685 posts