Rivotril als behandeling bij angst en stress

februari 11th, 2018Reacties uitgeschakeld voor Rivotril als behandeling bij angst en stress

Wat Rivotril?

Rivotril is een geneesmiddel dat gebruikt wordt in noodsituaties bij volwassenen en kinderen met stuiptrekkingen, voornamelijk in epileptische aanvallen. Dit geneesmiddel is verkrijgbaar in tabletvorm, als orale oplossing en als oplossing voor injectie (ampullen).

Clonazepam, het actieve bestanddeel in Rivotril, is een benzodiazepine. Als zodanig kan het verschillende acties hebben. Het heeft een kalmerende werking met anxiolytische eigenschappen (reduceert angsttoestanden). Ook is het een anticonvulsief middel dat krampachtige fasen tegen houdt. Vaak doen men ook aan recreatief Clonazepam kopen als hypnotiserende behandeling omdat het de staat van het bewustzijn verlaagt.

Langdurige inname van clonazepam kan een verslavend effect veroorzaken bij de gebruiker. Het risico is ook hoger bij patiënten met een medische voorgeschiedenis van substantiemisbruik. De inname moet daarom gewaarborgd worden als onderdeel van een regelmatige medische controle.

 

Wat zijn de bijwerkingen van Rivotril?

Allergische reacties als gevolg van benzodiazepinegebruik komen slechts in zeer zeldzame gevallen voor. Meer voorkomend zijn psychologische beperkingen zoals een verminderde concentratie, rusteloosheid, verwarring, desoriëntatie en/of een verandering van bewustzijn, gedragsstoornis. Mogelijks kan depressie optreden bij patiënten die Clonazepam gebruiken. Echter kan het ook geassocieerd worden met onderliggende ziekte. In zeldzame gevallen kan een afname of verandering van het libido optreden.

Bij hoge therapeutische dosissen kunnen terugtrek- of reboundsymptomen voorkomen bij de stopzetting van de therapie. Deze omvatten de volgende systeemaandoeningen: slaperigheid, langzame reacties, musculaire hypotonie, duizeligheid en ataxie. Hoofdpijn is in zeldzame gevallen waargenomen.

 

Clonazepam bestellen

In onze steeds drukke wordende samenleving blijft er vaak weinig tijd over om een arts te raadplegen als men kampt men gezondheidsproblemen. Ook zitten we niet te wachten op de ellenlange rijen bij onze lokale apotheek. Met de evolutie van het internet is het nu mogelijk om online snel en makkelijk een doktersconsult te plannen. Vervolgens worden uw receptgeneesmiddelen via de post bij u bezorgd. Al velen gingen u voor wat betreft het online medicatie bestellen. Neem nu zelf de stap en koop Clonazepam makkelijk, veilig en snel online.

« Waar vind je de mooiste windlichten?
Toptips voor een veilig verblijf tijdens een bezoek aan Kenia »

Categorized Under

Gezondheid en Voeding

About Marcel

» has written 1685 posts