Veiligheidstips voor de trampoline

april 4th, 2018Reacties uitgeschakeld voor Veiligheidstips voor de trampoline

Investeren in een kwaliteitstrampoline is onvermijdelijk als u wilt garanderen dat uw kind veilig speelt. Dit betekent niet noodzakelijk dat het u een fortuin zal kosten, omdat er veel topkwaliteit, maar ook goedkope trampolines bestaan. Kies diegene die het beste bij u past en beste past in uw tuin. Het maakt niet uit welke u kiest, maar zorg ervoor dat het voldoet aan de volgende criteria;

 

De trampoline moet lagen beschermingen hebben rond de palen en over de veren. Uw kind mag tijdens zijn of haar speelduur nooit in contact komen met metalen delen van het speelgoed.

 

Investeren in een trampoline met een veiligheidsnet trampoline is van vitaal belang, vooral als het om jonge kinderen gaat. Je wilt natuurlijk niet dat je kleintje van de trampoline valt.

 

Veel trampolines gebruiken gebogen palen in plaats van rechte palen. Dergelijke palen maken het behuizingnet veiliger evenals het hele sprongproces. Door hun vorm kunnen ze verder van het net worden verwijderd. Dus zelfs in het geval van een harde botsing met het net, loopt de springer niet het risico tegen een paal te botsen. Misschien moet u deze optie overwegen.

 

Het kopen van een ronde trampoline kan een stuk veiliger zijn dan een vierkante of rechthoekige trampoline kopen. Over het algemeen leveren ronde trampolines minder stuiteren dan de rechthoekige. Wat dit betekent voor uw kind is dat hij of zij meer controle over zijn of haar sprong heeft zonder het risico te hoog te springen. Minder veerkracht betekent minder ruimte voor agressieve manoeuvres en salto’s. Dit is dus gelijk aan veiliger stuiteren voor je kleintje.

 

Als u wilt bepalen hoe hoog uw kind stuitert, kunt u een tent, dak of luifel kopen voor uw trampoline. Dit zal de beschikbare verticale stuiterruimte aanzienlijk verminderen. Daarnaast biedt het bescherming tegen de zon voor uw kind en de trampoline zelf.

« Tips tegen een winterdepressie
Het bepalen van je vakantiebestemming en hoe je dat het beste kan doen »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts