T-shirts voor het najaar

september 6th, 2018Reacties uitgeschakeld voor T-shirts voor het najaar

Comfortabele T-shirts kun je overal wel dragen. Of je nou met vrienden in de bar zit, aan het joggen bent, met je vriendin naar de mall gaat of gewoon thuis voor de televisie zit. Als je op zoek bent naar t-shirts, dan zou je een kijkje kunnen nemen op de website van Black Banana’s. Ze hebben shirts in verschillende kleuren en maten.

Ze hebben kledingstukken voor zowel mannen als vrouwen, maar de herencollectie is duidelijk groter. Als we naar de t-shirts kijken, zien we dat die een heel simpele design hebben. Iemand die van simpele t-shirts houdt zal ze zeker leuk vinden.  Ze zijn voornamelijk in donkere kleuren te krijgen. De maten gaan van small naar extra small, dus jouw maat zal er wel tussen zitten. Ze hebben ook lange mouw shirts als je liever die zou willen hebben.

De materiaal van de shirts is in katoen of polyester te krijgen. Je weet dus dat het om kwaliteitskleding gaat. De stof geeft dus mee en je zal het niet benauwd krijgen erin. Meestal komen zulke shirts met de merklogo erop en dat geldt ook voor Black Bananas. Er zijn shirts die waar de logo groot op geborduurd is, maar er zijn ook enkele ertussen waar de logo heel klein aangegeven is.

Verder kun je ook nog broeken, hoodies, petten en tassen bij Black Bananas kopen. Bij elk item die je koopt krijg je punten en als je deze spaart kun je ze op den duur omzetten in euro’s en daarmee weer een ander kledingstuk kopen.

Als je niet online wilt bestellen, kun je ook bij een van hun retailers gaan. Je kunt op de website nagaan welke winkel het dichts bij jou ligt.

« Verschillende interieurs
Bier in de Aanbieding »

Categorized Under

Mode en Kleding

About Marcel

» has written 1685 posts