Bier in de Aanbieding

november 7th, 2018Reacties uitgeschakeld voor Bier in de Aanbieding

Ook wel eens op zoek naar die bier aanbieding van je eigen merk. Bijvoorbeeld je ben op zoek naar een bier aanbieding van Heineken. Dan wil je weten waar je bijvoorbeeld een krat kan kopen van Heineken bij een supermarkt in de regio. Je wil ook weer niet te ver voor een bier aanbieding Heineken. Met de site bier in de aanbieding kan je snel zien waar je moet zijn om die Heineken aanbieding binnen te halen. Klik hier en zie alle kratten aanbiedingen van deze week.

Kratten in de aanbieding

Natuurlijk staan op de website niet alleen de kratten in de aanbieding, maar ook de flesjes en blikjes en zelfs de fusten voor Beertender en Perfect Draft. En ook fusten van de Makro of een andere vestiging die fusten in de aanbieding heeft.

Hertog Jan

Zelf drink ik en koop ik Hertog Jan. Over het algemeen maakt het mij niet zoveel uit dus als Amstel ergens anders in de aanbieding is bij een winkel in de buurt dan ga ik daar heen. Maar als de keuze er is ga ik voor Hertog Jan in de aanbieding.

Korting op bier

De website is dus een makkelijke manier om op de hoogte te zijn van de bier aanbiedingen. Zo kan je voordeel pakken en korting op bier nemen. Dit kan al snel 6 euro per krat schelen dus zeker de moeite om een keer een andere supermarkt te bezoeken.

Bier aanbiedingen

De bier aanbiedingen duren meest een week dus hou de website in de gaten voor de nieuwste bier aanbiedingen. Zo blijf je op de hoogte en pak je makkelijk die korting op pils.

« T-shirts voor het najaar
Je rijbewijs halen is niet makkelijk »

Categorized Under

Financien Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts