Een keuken op maat – MHK Lommelen

november 20th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Een keuken op maat – MHK Lommelen

Bij de aanschaf van een keuken wordt vaak gekozen voor een keuken op maat. De ruimte van de keuken verschilt per woning. Daarbij heeft iedere gebruiker zijn voorkeuren. De een wil inbouwapparatuur terwijl iemand anders liever voor losstaande apparatuur kiest. Dan zijn er nog vele andere opties en kwaliteitsvormen om rekening mee te houden. De aanschaf gebeurt uit de volgende segmenten: Basic Line keukens, Comfort Line keukens op Top Line keukens.

Basic Line keukens
Deze keukens staan bekend om hun verhouding tussen prijs en kwaliteit. De keukens worden op maat gemaakt en passen in het budget van de meeste huishoudens. De keukens worden met de laatste technieken vervaardigd. De kasten hebben een witte binnenkast en een korpusdikte van 16mm. De legplanken zijn ook wit en hebben een dikte van 19 mm.

Comfort Line keukens
De naam zegt het al, deze keukens bieden wat meer comfort dan de Basic Line. De keuze is daarmee ook uitgebreider. De keukens worden op maat geleverd met matte, hoogglanzende of fineer fronten die met of zonder noesten worden vervaardigd en gezandstraald. Het aanrecht heeft een vlakke uitvoering of een kader met of zonder verticale groeven. De binnenkant van de keukenkasten zijn verkrijgbaar in 25 verschillende kleuren en de lades geven een gevoel van luxe. Om de duurzaamheid van de spoelbakset te waarborgen is deze uitgevoerd met een aluminium beschermplaat.

Top Line keukens
Dit is het top segment van keukens. Geheel op maat te installeren en uitgebreider dan bovenstaande modellen. Al de specificaties van de Comfort Line gelden ook voor de Top Line. De extra opties bestaan uit de keuze voor een softlak, structuurlak of hoogglanslak. Deze zijn in ral, ncs of sikkens kleuren leverbaar. Daarnaast is poederlak mogelijk in 19 verschillende kleuren.

« Export wordt gestroomlijnde business door internationale werving en selectie
Nu ook DNA test thuis uit te voeren »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

Post tags

About Marcel

» has written 1685 posts