Toegangspoort herstelling? Laat de klus uitvoeren door een vakman

december 18th, 2018Reacties uitgeschakeld voor Toegangspoort herstelling? Laat de klus uitvoeren door een vakman

Bent u opzoek naar een vakman voor een toegangspoort herstelling in België? Dan bent u bij ROMASS Business aan het juiste adres. Wij zijn al jaren de herstel en onderhoudsspecialist van alle merken en types toegangspoorten, bedrijfspoorten en laad en lossystemen. Onze techniekers zijn echte vakmannen als het gaat om het oplossen van problemen aan een toegangspoort. Ze zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen poorten.

Toegangspoort herstelling

Toegangspoorten zijn bij veel firma’s een belangrijk onderdeel van de bedrijfsprocessen. Het kan daarom ook grote gevolgen hebben wanneer een toegangspoort niet goed meer functioneert of zelfs stilstaat. Bedrijfsprocessen kunnen hierdoor in gevaar komen. Om dit te voorkomen is een snelle toegangspoort herstelling erg belangrijk. ROMASS Business beschikt over een uitgebreid netwerk van servicetechniekers die gepositioneerd zijn in heel België. Er is altijd een technieker in de buurt die problemen met een toegangspoort kan herstellen. Indien nodig staat er binnen 2 uur een technieker op locatie.

Om een toegangspoort te kunnen maken, is het belangrijk dat er eerst achterhaald wordt wat de oorzaak is van de storing. Het kan zijn er er onderdelen kapot zijn waardoor een poort niet goed meer kan functioneren of dat de afstellingen van een poort niet goed zijn. De technieker gaat eerst vaststellen wat het probleem veroorzaakt en gaat daarna aan de slag om dit op te lossen. Defecte onderdelen worden indien nodig vervangen en de poort wordt opnieuw afgesteld zodat deze weer optimaal kan functioneren.

Onze techniekers beschikken over een servicebus met een ruime voorraad van reserveonderdelen voor alle merken poorten. Versleten onderdelen kunnen direct op locatie vervangen worden, waardoor de meeste problemen direct op locatie opgelost kunnen worden. Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben, wordt deze direct besteld. Zodra het missende onderdeel binnen is, komt er een technieker langst om het onderdeel te monteren.

Hoe kan je ROMASS Business inschakelen?

Zowel firma’s die een onderhoudscontract hebben afgesloten als firma’s zonder onderhoudscontract kunnen de vakkundige techniekers van ROMASS Business inschakelen. Echter hebben klanten met een servicecontract bij drukte voorrang op klanten zonder servicecontract. Indien een klant met een servicecontract een kritische storing heeft staat er binnen 2 uur een technieker op locatie om de storing op te lossen. Indien u geen servicecontract heeft afgesloten kunt u via de website een herstelling aanmelden. Door de verschillende stappen in ons formulier in te vullen dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen voor de herstelling. Van de gemaakte afspraak ontvangt u per mail een bevestiging met de bijbehorende afspraaknummer.

Wilt u meer informatie over onze diensten of serviceovereenkomsten? Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op: 03/8080702.

 

 

 

« Waarom een GPS tracker voor jouw wagenpark?
Pampers in de aanbieding »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts