Tijd om je spullen te renoveren.

april 24th, 2019Reacties uitgeschakeld voor Tijd om je spullen te renoveren.

Het is weer eens tijd om door je spullen heen te gaan en het weer eens op een goede manier te sorteren. Weer even die schoenen verven, en nog een hele andere hoop dingen die je moet gaan doen. Eens in de zoveel tijd is het gewoon weer eens de hoogste tijd om je handen nat te maken en aan de slag te gaan. Je kan niet altijd wachten totdat alles kapot is en dan als het écht moet aan de slag te gaan. Het is dan het beste om bijvoorbeeld 1x per jaar even door alles heen te gaan. Alles even lekker uit te sorteren en goed over na te denken wat nog eigenlijk in goede staat is, wat bijvoorbeeld mag blijven staan, maar ook welke spullen nou echt weg moeten. Veel mensen hechten over de loop van tijd toch waarde aan spullen, waardoor ze vaak veel langer aan dingen blijven hangen en dingen in hun huis laten staan dat eigenlijk nodig is of functioneel is. Dus het is altijd goed om ééns de zoveel tijd even door alle spullen heen te gaan, te kijken wat mag blijven staan en wat weg moet. Dit kan zeker een heel emotioneel proces zijn, doordat je een hoop spullen tegen kan gaan komen, die herinneringen oproept. Leuke herinneringen, maar ook herinneringen die je liever niet had willen opzoeken en had willen herontdekken. Spullen weer even her sorteren is dus eigenlijk een bezoekje terug naar het verleden. Een reis door alle events en gebeurtenissen van de afgelopen tijd. Als je echt niet los kan laten van bepaalde spullen, kan je ze vaak ook nog goed renoveren. Met een mooi laagje verf, wat bijvoorbeeld bij schoenen heel goed kan, kan je oude objecten er toch wel weer goed uit laten zien. Leder verven hebben wel vaak een specifieke aandacht nodig, maar des te leuker des te meer uitdaging.

« Kapper Delft
Transport »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts