Ik kan zelf geen webteksten schrijven, wat nu?

mei 3rd, 2019Reacties uitgeschakeld voor Ik kan zelf geen webteksten schrijven, wat nu?

Niet iedereen is even bedreven in het schrijven van teksten voor een website tekstschrijver amsterdam. Zeker niet als de tekst een maximaal of minimaal aantal woorden moet bevatten. En toch valt het vaak wel mee om een goede tekst over een dienst of product te schrijven die een paar honderd woorden bevat. Ervaring speelt daarbij een grote rol. Ervaren schrijvers hebben het kunstje ook moeten leren. Die draaien hun hand niet meer om voor een tekst van 1000 woorden, maar daar is wel de nodige tijd aan vooraf gegaan waarin ze leerden een tekst zodanig op te bouwen dat die 1000 woorden met gemak gehaald worden.

Maar wat als ik het zelf niet voor elkaar krijg?

Als je het zelf niet voor elkaar krijgt kun je door een professioneel bureau website teksten laten schrijven. De schrijver moet hiervoor natuurlijk wel de nodige input krijgen. Een schrijver kan ook research op het internet doen. Heb je bijvoorbeeld een reiswebsite dan kun je door een tekstbureau teksten over vakantiebestemmingen laten schrijven. Hiervoor kan de schrijver andere websites als bron gebruiken. Het is daarbij natuurlijk belangrijk dat er unieke teksten worden geschreven en dat er niet wordt geplagieerd. Als je een tekst van een andere website 1 op 1 overneemt loop je het grote risico dat je hiervoor wordt beboet omdat het inbreuk is op de rechten van de originele schrijver.

Wat mag ik verwachten van een tekstbureau?

Een tekstbureau zal bij het aannemen van een opdracht aangeven wanneer je de teksten kunt verwachten. Meestal is dat binnen enkele dagen. Heb je een spoedklus dan krijg je je teksten doorgaans binnen 2 dagen, maar hier zit dan wel een wat hoger prijskaartje aan. Natuurlijk mag je verwachten dat een tekst foutloos is. Een enkele typefout kan erin sluipen, tekstschrijvers zijn tenslotte ook maar mensen.

Als je niet tevreden bent, geef dan duidelijk aan wat er volgens jou aan de teksten schort. Als je vooraf duidelijk hebt aangegeven wat de bedoeling is en hier is niet aan voldaan, dan mag je verwachten dat het tekstbureau de teksten aanpast zonder hiervoor extra kosten in rekening te brengen. Kom je zelf naderhand met aanpassingen die niet vooraf bekend waren dan zal het tarief voor je opdracht meestal worden aangepast.

« Hoog in Google
Telefoon reparatie Antwerpen »

Categorized Under

Carriere en Werk Computers en Internet

About Marcel

» has written 1685 posts