Met wat voor doek moet ik me auto poetsen?

september 25th, 2019Reacties uitgeschakeld voor Met wat voor doek moet ik me auto poetsen?

Wanneer je een auto of ander voertuig gaat poetsen dan is het belangrijk dat je dit met een kwalitatief goede doek doet. Eén van de betere poetsdoeken zijn de bekende microvezeldoekjes. Microvezeldoekjes staan erom bekend dat ze lang mee gaan en van hoge kwaliteit zijn. Ze zijn uitermate zacht en hebben een speciale structuur waarmee geen krassen ontstaan. Dit maakt de microvezeldoek uitermate geschikt voor behandeling van het lak van de wagen, maar ook voor interieurreiniging. Wanneer je de microvezel als doek gebruikt voor lakbehandeling dan kan je het beste twee doeken gebruiken. Eentje om het poetsmiddel in te poetsen en eentje om het weer af te nemen.

Wanneer je de wagen gaat polijsten dan kan je het beste voor een polijstpad kiezen. Bij Truckwash 1 vind je, naast de microvezeldoeken, verschillende polijstpads terug. Deze pads zijn ideaal voor grote klassen, geven extra comfort bij het poetsen en ze zijn extreem zacht. Zo behaal je het allerbeste resultaat bij het polijsten van auto’s of andere voertuigen.

Kiezen van het juiste poetsmiddel

Bij het kiezen van het juiste poetsmiddel voor de auto dien je rekening te houden met een aantal punten. Het belangrijkste is het antwoordt op de vraag: waar ga je het poetsmiddel voor gebruiken? Er zijn namelijk veel verschillende poetsmiddelen op de markt en voor het interieur en exterieur van de wagen. Eigenlijk is er voor ieder onderdeel of oppervlak wel een uniek poetsmiddel. Harde of zachte lak, bumpers, rubbers, velgen, stootlijsten, allemaal vragen ze om hun eigen aanpak. Echter kan toch altijd wel met twee á drie middelen je auto of ander voertuig goed onderhouden.

Wanneer je naar Truckwash1.nl gaat dan zul je zien welke poetsmiddelen er allemaal op de markt zijn. Bij elk product staat aangegeven voor welk onderdeel en oppervlak het van de wagen is.

« Hoe vind je een specialist om een webshop te laten bouwen?
Interieur reinigen van je wagen? »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Maatschappij

About Marcel

» has written 1685 posts