Interieur reinigen van je wagen?

oktober 24th, 2019Reacties uitgeschakeld voor Interieur reinigen van je wagen?

Het interieur van een auto lijdt nu eenmaal onder gebruik. Vlekken in de bekleding, vet en stof op het dashboard, nare geuren, het kan allemaal voorkomen. Gelukkig is het mogelijk om deze vuiligheden en geuren weer te verwijderen. Zo kan je de bekleding van de auto reinigen met een speciaal reinigingsmiddelen. Bij Truckwash 1 hebben ze reinigingsmiddelen voor verschillende type bekleding. Ook vind je daar producten voor de ruiten, het dashboard, het stuur en overige onderdelen van het interieur. Naast de reinigingsmiddelen kan je er ook terecht voor borstels, stelen en poetsdoeken. Zo maak je het schoonmaken van de binnenkant van je wagen nog gemakkelijker! Sluit af met een heerlijke luchtverfrisser van bijvoorbeeld Grace Mate Poppy of Great Lion en je wagen ruikt weer helemaal als nieuw.

Hoe kan je gemakkelijk het auto interieur reinigen?

Dit doe je met de volgende stappen:

Stap 1: Maak het dashboard schoon met een microvezeldoek.

Stap 2: Stofzuig de binnenkant van je auto.

Stap 3: Klopt de automatten uit.

Stap 4: Maak de ruiten schoon.

Bezoek ook eens onze truckwash

We hebben een truckwash in Roosendaal. Daar kan je niet alleen terecht als je en truck hebt, maar je vindt hier ook speciale wasboxen voor auto’s en hoge bestelbussen. In onze vrachtwagen wasstraat kan je een klantvriendelijke service verwachten. Bij ons is iedere vrachtwagen in goede handen. Wij verzorgen je truck met de grootste zorg. Overigens kan je bij ons ook terecht voor HACCP reiniging. Binnen in onze shop staat een lekkere bak koffie op je te wachten.

« Met wat voor doek moet ik me auto poetsen?
Wat bieden providers van internet eigenlijk? »

Categorized Under

Carriere en Werk Maatschappij

About Marcel

» has written 1684 posts