Een Schitterend Parfum Voor Dames.

juli 2nd, 2013Reacties uitgeschakeld voor Een Schitterend Parfum Voor Dames.

Een parfum voor dames uitkiezen is niet altijd zo eenvoudig vanwege de enorme keuze die je hebt. Na het ruiken van een 5-tal geurtjes weet je bijlange niet meer wat de geur was van het eerste parfum die je hebt getest. Na verloop van tijd wordt ook je neus immuun voor al die verschillende geuren en wordt het moeilijk kiezen natuurlijk. Om opnieuw een onderscheid te kunnen maken  zou je eigenlijk eventjes de geur van koffie moeten opsnuiven. Dit neutraliseert de parfumgeur in de neus zodat die opnieuw de parfum ten volle kan ruiken. Maar ja, de meeste mensen hebben natuurlijk geen koffie bij als ze in de parfumshop aanwezig zijn.

Een schitterend parfum voor dames uitkiezen op basis van jouw huidtype.

Er zijn in totaal 7 verschillende geurtypes , namelijk citrus, floral, wood, oriëntaals, cuir, chypre en fougère. Voor mensen met een donkerder huidskleur gaat de voorkeur uit naar een iets warmere, zwaarder parfum, zoals wood of oriëntaals. Mensen met een lichtere huidskleur hebben vaker een voorkeur voor een iets lichter parfum in de citrus- of floral familie(bloemengeuren). Dit kan een goeie leidraad zijn om toch al een selectie te kunnen maken en op die manier géén honderden parfum voor dames te moeten ruiken. Maar laat je hierop niet vastpinnen, belangrijk is natuurlijk ook uw eigen voorkeur.

Waar breng ik de damesparfum aan om een goeie selectie te kunnen maken.

Om een eerste keuze te maken volstaat het de parfum aan te brengen op de pols. En dan niet vlug vlug een keuze maken, nee hoor, want pas na een tiental minuutjes ruik je de effectieve geur. Want de eerste minuutjes na aanbrengen neem je enkel de topnoten van een parfum waar, dus niet de uiteindelijke geur. Wat belangrijk is, zijn de hartnoten , die dus na een tiental minuutjes waar te nemen zijn in het parfum voor dames. Als je dan nog de parfum héérlijk vindt, dan is je keuze gemaakt.

« Basgitaar – geschiedenis
Uw kind veilig vervoeren op uw fiets »

Categorized Under

Mode en Kleding Overig

About Marcel

» has written 1685 posts