Uw naar schoolgaande kind

augustus 1st, 2013Reacties uitgeschakeld voor Uw naar schoolgaande kind

Bent u voor uw kinderen op zoek naar een basisschool in Dordrecht? Basisschool in Dordrecht biedt u uitstekend lesmateriaal zodat u kind de juiste kennis kan ontwikkelen en kan doorgroeien naar de volwassenheid. U als ouder, wilt graag dat uw kind goed onderwijs krijgt en dat zij de juiste kennis te weten krijgen om zich goed te kunnen ontwikkelen. Veel ouders zien er tegen op om hun kind naar ‘de grote school’ te brengen. Echter hoeft u hier helemaal niet tegenop te zien. Uw kind ziet het als een nieuwe stap waar ze vaak ook aan toe zijn. Uw kind zal nieuwe kinderen ontmoeten en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Enorm leuk, waar uw kinderen zichtbaar van zullen genieten!

Waar wij voor zorgen

Basisschool in Dordrecht leert uw kinderen stapsgewijs alles wat belangrijk is wat betrekking tot het onderwijs. Daarnaast vinden wij algemene ontwikkeling belangrijk dus ook hieraan zullen we aandacht aan besteden. In de eerste twee klassen zullen we spelenderwijs uw kinderen begeleiden naar het leren. We zullen eerst kijken hoe uw kind functioneert tijdens het omgaan en spelen met andere kinderen. Indien wij zien dat uw kind moeite heeft met spelen of contact maken met andere kinderen, zullen we contact met u opnemen.

Kinderdagverblijf op school

Buiten de schooltijden bieden we ook een kinderdagverblijf in Dordrecht. Ontzettend handig en makkelijk voor u want zo heeft u geen stress waar u uw kinderen na school naar toe moet brengen of misschien voor schooltijd wanneer u vroeg moet beginnen. Het is erg handig voor u maar ook voor uw kind omdat zij in een veilige vertrouwde omgeving kunnen spelen met leeftijdsgenootjes en vriendjes en vriendinnetjes. Het wordt voor uw kinderen leuk om naar het kinderdagverblijf in Dordrecht te gaan omdat ze hier hun vaste speelmaatjes hebben. Kortom, u hoeft zich geen zorgen om uw kind te maken.

« Een auto huren of leasen?
Facebook On This Day »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Opleiding en Educatie

About Marcel

» has written 1685 posts