Nederland massaal aanwezig op Facebook

augustus 16th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Nederland massaal aanwezig op Facebook

Achter op de tien Nederlanders is actief op Facebook. Dit zijn er zo’n 7,8 miljoen. Ruim drie kwart hiervan gebruikt Facebook zelfs dagelijks. Het komt niet vaak voor dat een website zo’n enorm aantal bezoekers heeft. Maargoed, het wordt ook niet voor niets het grootste sociale netwerk van de wereld genoemd.

Facebook heeft Hyves in Nederland inmiddels al lang ver achter zich liggen. Dit komt vooral omdat steeds meer mensen sneller gingen overstappen. Aangezien je natuurlijk op het zelfde netwerk wil zitten als de meerderheid van je vrienden stap je dus ook over. Facebook is ook erg druk bezig met het up to date houden van haar website. Zo worden er elke maand wel weer wat nieuwe functies toegevoegd en blijft het dus vrij vernieuwend voor de gebruikers. Het concept waar Facebook ooit mee startte is daarom ook gelukkig niet meer hetzelfde.

Het is dus ook te hopen voor Facebook en haar gebruikers dat het zo blijft. Zodra ze stoppen met vernieuwen gaan mensen afhaken en zal er een nieuwe speler in de markt springen om het over te nemen. Zolang de updates dus aantrekkelijk blijven, blijven de bezoekers.

Wil je weten of jij ook in aanmerking komt voor speciale nieuwe updates dan kun je inloggen op Facebook en kijken of je je kan aanmelden voor de bèta’s.

« Kamishibai een bijzonder prentenboek?
5 stappen voor het proeven van wijn »

Categorized Under

Computers en Internet Maatschappij

About Marcel

» has written 1685 posts