Op zoek naar een krabpaal?

september 6th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Op zoek naar een krabpaal?

Een kat vind het fantastisch om te spelen en te klauteren. Dit is helemaal goed te zien wanneer ze een krabpaal hebben. Het voordeel van een krabpaal is dat ze zich zo niet aan het meubilair vergrijpen want katten willen nu eenmaal spelen en klauteren. Een krabpaal is een must in je huis wanneer je een kat hebt, want zonder krabpaal zal een kat je meubilair vernielen om zijn nageltjes te slijten. Ben jij ook op zoek naar een krabpaal?

Een krabpaal en kittens

Een kitten is ontzettend speels. Het liefst willen ze de hele dag spelen en overal aan krabben wat beweegt. Een kitten zal nog meer willen krabben dan een volwassen kat. Een kitten haalt graag de nageltjes uit en zijn daarnaast erg in de groei. Veel mensen knippen daarom de nageltjes van hun kat. Toch is het zo dat zelfs als je de nageltjes vaak knipt, hij de neiging houdt om te willen krabben. Wil je toch knippen, waanneer knip je deze dan?

De nagels van een kat kun je het beste knippen wanneer je merkt dat je kat blijft haken of hangen met z’n nagels. Wanneer dit gevaarlijk wordt, moet je knippen. Dit betekend namelijk dat hij zijn eigen nagels niet heeft kunnen slijten waardoor het kan voorkomen dat hij z’n nagel uit z’n kom trekt. Wel is het zo dat er een verschil is bij binnen en buiten katten. De nagels van een buiten kat slijten sneller dan die van een binnenkat natuurlijk. Daarom moeten die van een binnenkat vaker geknipt worden. Krabpalen zijn daarom een must voor je kat als je langer van je meubilair wilt genieten.

« Een opleiding volgens via een uitzendbureau
Wat je moet doen met een sloop auto »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts