Een opleiding volgens via een uitzendbureau

september 6th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Een opleiding volgens via een uitzendbureau

Een uitzendbureau doet zijn uiterste best om voor jou een passende baan te vinden. Het bemiddelt tussen mensen die tijdelijk werk zoeken en een bedrijf die mensen nodig hebben. Veel mensen vragen zich echter af of je via een uitzendbureau een opleiding kunt volgen?

Ja, via een uitzendbureau kun je in sommige gevallen een opleiding volgen. Dit regelt het uitzendbureau samen met jou en de inlener. Van alle uitzendkrachten volgt ongeveer 13% een opleiding.

Er zijn ook veel uitzendkrachten die ook in fase A of 1 een certificaat of aanvullende cursus volgen. Het is wel belangrijk dat je zelf hiervoor een initiatief neemt. Daarom is het slim om bij je uitzendbureau een gesprek aan te vragen over uw persoonlijke ontwikkeling. Het uitzendbureau kijkt dan samen met jou wat de mogelijkheden zijn voor scholing. De Stichting Ontwikkeling & Opleiding Flexbranche is de organisatie die de uitzendbranche hierbij ondersteunt. Het is mogelijk om via de uitzendorganisatie een ervaringscertificaat te krijgen, een persoonlijk ontwikkelingsplan of het volgen van een opleiding.

Arbeidscontract

Wanneer je voor een uitzendbureau werkt, vraagt u zich misschien af wat voor arbeidscontract je krijgt via het uitzendbureau. Een uitzendbureau werkt met een fase systeem voor arbeidscontracten. De fase waarin je contract zit, is afhankelijk van het aantal werk dat je voor het uitzendbureau hebt gewerkt. Hoe langer je voor het uitzendbureau werkt, hoe meer rechten je krijgt.

Wil je ook graag werken via een uitzendbureau? Het uitzendbureau in Drachten en het uitzendbureau in Heerenveen helpt je graag om die passende baan te vinden!

« Factoring en payrolling
Op zoek naar een krabpaal? »

Categorized Under

Carriere en Werk Overig

About Marcel

» has written 1685 posts